Gina Pistol, despre sarcină. ”Plâng! Sunt foarte multe kilograme”

13.01.2021, 16:01
Gina Pistol, despre sarcină. ”Plâng! Sunt foarte multe kilograme”
Gina Pistol, despre sarcină. ”Plâng! Sunt foarte multe kilograme”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a comentat despre kilogramele pe care le-a luat în timpul sarcinii.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Gina Pistol a povestit că în curând va intra în a opta lună de sarcină, iar fetița pe care o așteaptă împreună cu Smiley va veni pe lume în luna martie a acestui an.

 

Pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol a vorbit despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Gina Pistol: ”Nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme”

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor săi că s-a urcat pe cântar și a văzut câte kilogreame în plus a luat în sarcină.

”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni”, a afirmat vedeta, citată de spynews.ro.

Cu toate acestea, Gina Pistol afirmă că nu o deranjează că a luat în greutate. ”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai spus blonda.

Gina Pistol, o graviduță pofticioasă

Gina Pistol a mărturisit că face parte din categoria graviduțelor pofticioase. Ea spune că se trezește foarte des în timpul nopții cu dorința de a mânca ceva. De asemenea, vedeta a povestit și ce face la filmările de la ”Chefi la cuțite”, atunci când cei trei jurați gătesc pentru a căștiga amulete.

”În schimb, la amuletă, când văd farfuriilor chefilor, trebuie să gust. Mă văd rotunjoară, mă văd puțin mai mare decât eram până acum. Cred că e posibil ca-n sarcină să ai un alt fel de frumusețe. Mi-au mai spus oamenii, care m-au văzut în această perioadă, că am o altă privire. Cred că sunt puțin mai blândă”, a explicat prezentatoarea show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a mai declarat că este foarte fericită cu tot ce trăiește în prezent. ”Mă bucur foarte mult de minunea pe care o trăiesc în momentul acesta. Îmbrățișez orice durere sau orice mici probleme care apar. Prefer să le trăiesc decât să nu le trăiesc niciodată. Eu m-am implicat foarte mult în creșterea fratelui meu mai mic pentru că fac parte din generația crescută cu cheia la gât. Mama a fost nevoită să se întoarcă la muncă destul de repede și cumva fratele meu, mai mic cu 5 ani, a rămas în grija mea”, a completat ea.

 

citește și...