Gina Pistol, despre întoarcerea la “Asia Express”: „Nu pot să o iau pe fiica mea cu mine. Nu mi-o lasă Andrei”

29.11.2021, 21:28

Gina Pistol a povestit despre viața de cuplu, după nașterea primului copil, cum și-a gestionat timpul, reacțiile femeilor însărcinate față de partener, dar și despre întoarcerea la”Asia Express”.

Gina Pistol a fost invitată la poscast-u La Fileu, găzduit de Speak, unde a vorbit despre viața de familia, dar și despre întoarcerea la “Asia Express”.

Întrebată cum își va gestiona emotiiile și dorul față de fiica sa, în cazul în care se va întoarce în postura de gazdă a emisiunii “Asia Express”, Gina Pistol a mărturisit că îi va fi foarte greu. Mai mult, fosta prezentatoare s-a gândit la posibilitatea să își ia fiica cu ea, însă spune că nu ar pune-o în primejdie.

Pe de altă parte, Gina Pistol subliniază că are nevoie să-și găsească echilibrul și să se redescopere.

Gina Pistol, despre întorcerea la “Asia Express” și fiica ei

„În sezonul 3, mă luase un dor de casă, de Andrei, de pisoi, de baia mea, de casa mea. Acum mă gândesc că o să îmi fie al naibii de greu. Vorbeam cu Andrei și îi spuneam că am nevoie de asta, dar o să mor pe acolo de dorul lor. Când o să văd un copil pe stradă … (…) Să vedem. Până la următorul sezon, fiica mea o să aibă 1 an. Nu pot să o iau cu mine, deși aș putea. Nu mi-o lasă Andrei. Dar nu aș putea eu să îi fac asta. Este greu să cari un copil. Dar am nevoie de asta. Se duce o luptă în mine. Ca o mamă să fie o mamă și o soție bună, trebuie să fie în echilibru cu ea însăși și am nevoie de mine ca femeie”.

Gina Pistol a vorbit și despre naștere și hormonii din perioada când o femeie este însărcinată. Prezentatoarea TV i-a explicat gazdei podcast-ului prin ce trece o femeie când dă naștere unui copil, iar Speak s-a arătat suprins de supsele Ginei Pistol.

„Vai de mine…Eu mă despart. (…)

Cum adică…? Te taie? (…) Vai de capul meu. Mie mi se pare extraordinar, femeia când naște, faptul că dai naștere unei vieți. Dar, în același timp, … (…) Nu mă certa îmi pare rău”, a spus Speak.

Prima emisiune TV la care a fost invitată Gina Pistol

Gina Pistol a fost întrebată care a fost prima emisiune TV la care a fost invitată.

După ce am pozat pentru Playboy, prima emisiune la care am fost invitată a fost ”Noaptea târziu cu Mircea Badea și Oreste”, a fost prima emisiune la care am mers ca invitat. Apoi, au sosit invitațiile din partea emisiunilor. Am prezentat multe emisiuni: ”Campionatul suporterilor”, ”Șantier în lucru”, foarte multe. Parcă povestesc din altă viață” .

 

citește și...