Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. ”Veneam în public și mă uitam așa la tine”

20.09.2021, 16:55
Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. ”Veneam în public și mă uitam așa la tine”
Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. ”Veneam în public și mă uitam așa la tine”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre relația sa cu Smiley și despre viața sa de mămică. Vedeta are o fiică, Josephine, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Smiley, în vârstă de 38 de ani.  Blonda a mărturisit cum a ajuns să se îndrăgostească de cel care îi este partener de viață în preezent.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Într-un interviu realizat chiar de ei, Smiley și Gina Pistol au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația lor și viața de familie.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. ”Îmi plăcea muzica ta și atât”

Gina Pistol a mărturisit că la început la privit pe Smiley ca pe un artist și atât, însă ulterior a ajuns să se îndrăgostească de el. „Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (…) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a detaliat Gina Pistol, nortează spynews.ro.

Cei doi au mărturisit și ce anume le place cel mai mult la celălalt. „Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus prezentatoarea TV. Smiley a afirmat: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina, dar mult. Are un simț al umorului fantastic și nu ne plictisim deloc”.

Gina Pistol, despre perioadele dificile după ce a devenit mămică. ”Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu”

Gina Pistol a mai mărturisit că a trecut prin momente dificile după naștere și a plâns de multe ori fără ca Smiley să o vadă. „Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, a afirmat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

„Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația …. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a completat Gina Pistol.

 

citește și...