Gina Pistol, mărturisire despre cum a afectat-o faptul că a pozat în Playboy: „Am început să dau cu ei de pământ”

28.11.2021, 16:15

Gina Pistol a vorbit despre tratamentul primit din partea bărbaților, după ce a a pozat în revista Playboy. Iubita lui Smiley spune că aspectul fizic și faptul că a crescut fără tată, au format-o ca să aibă o anumită atitudine. Însă, când a crescut i-a taxat dur pe bărbații care o ironizau.

Gina Pistol a povestit în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar că a fost afectată de de comentariile misogine ale bărbaților, după ce a pozat în revista pentru adulți Playboy.

Gina a realizat unul dintre cele mai incendiare pictoriale, la vremea respectivă.

Gina Pistol: „Făceau glume misogine și erau nesimțiți”

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau urât. Mai ales după ce am apărut în revistele alea. Am auzit atâtea glume proaste. Când am crescut, am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea. Pot să fiu și genul ăsta. Când întâlneam bărbati care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, îi taxam imediat.”, a declarat Gina

Gina Pistol a mărturisit, într-un alt interviu, că fostul iubit s-a culcat cu cea mai bună prietenă.Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparențe”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Iubita lui Smiley: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

 

citește și...