Gina Pistol, declarații despre botezul fiicei sale. ”Am avut lacrimi în ochi mai toată slujba”

22.06.2021, 14:17
Gina Pistol, declarații despre botezul fiicei sale. ”Am avut lacrimi în ochi mai toată slujba”
Gina Pistol, declarații despre botezul fiicei sale. ”Am avut lacrimi în ochi mai toată slujba”

A fost eveniment mare în weekend pentru prezentatoarea de televiziune Gina Pistol și iubitul ei, cântărețul Smiley. Cei doi și-au creștinat fetița. Gina Pistol a mărturisit că a fost extrem de emoționată și că a avut lacrimi în ochi aproape pe întreaga dirată a slujbei de creștinare a micuței Josephine, care a venit pe lume în luna martie.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol a făcut declarații despre cum a fost botezul fiicei ei și a lui Smiley pentru a1.ro.

“Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

Ce spunea Gina Pistol despre nașii de botez ai fetiței ei

Gina Pistol a explicat, într-un interviu, cine vor fi părinții spirituali ai fetiței ei și a lui Smiley. Este vorba despre niște prieteni din Timișoara. Blonda a mai spus că la eveniment vor fi prieteni apropiați și familia, deși și-ar fi dorit să îi aibă alături și pe colegii săi de la ”Asia Express”.

“O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”, sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

citește și...