Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii. Replica vedetei

24.11.2020, 09:15
Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii. Replica vedetei
Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii. Replica vedetei

Vedeta de televiziune Gina Pistol a fost acuzată de unii internauți că și-ar fi injectat buzele în timpul sarcinii. Prezentatoarea TV a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

Recent, Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzată de urmăritorii din mediul online că și-at fi injectat buzele, Vedeta de televiziune a ținut să le răspundă acestora și să lămurească situația.

„Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină”, a mărturisit Gina Pistol în mediul online, potrivit revistei Unica.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor

Gina Pistol și Smiley au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

citește și...