Gina Pistol a dezvăluit când s-a certat prima oară cu Smiley și de ce. ”Când mă supăr rău de tot pot să dispar din viața ta așa”

25.09.2021, 12:21
Gina Pistol a dezvăluit când s-a certat prima oară cu Smiley și de ce. ”Când mă supăr rău de tot pot să dispar din viața ta așa”
Gina Pistol a dezvăluit când s-a certat prima oară cu Smiley și de ce. ”Când mă supăr rău de tot pot să dispar din viața ta așa”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre relația sa cu Smiley. Vedeta are o fiică, Josephine, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Smiley, în vârstă de 38 de ani.  Blonda a mărturisit când s-a certat prima oară și de ce cu cel care îi este partener de viață în prezent.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol a dezvăluit când s-a certat pentru prima oară cu cel care îi este partener de viață și care a fost motivul.

Gina Pistol a dezvăluit când s-a certat prima oară cu Smiley și de ce. ”Nu mai știu cum m-ai împăcat”

Gina Pistol a povestit, la interviul realizat de Smiley, pe noul canal de YouTube al artistului, că prima ceartă dintre ei a fost în momentul în care ea l-a așteptat ore în șir, aranjată ca la carte, iar el a întârziat să vină acasă.

“Îmi spune Andrei: “Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: “Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: “Ne mai vedem sau nu?”. Zice: “Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: “Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a detaliat Gina Pistol, citată de spynews.ro.

Mărturisirile dureroase ale Ginei Pistol. Ce a spus despre divorțul părinților ei

La podcastul “Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar, Gina Pistol a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul părinților săi. Pe când avea doar 6 ani, părinţii Ginei Pistol au divorţa, situție care a marcat-o pe vedetă.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ”Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită”. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a spus Gina Pistol, notează click.ro.

citește și...