Gina Matache dă detalii despre mariajul Deliei cu Răzvan Munteanu. ”Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată”

11.10.2020, 15:08
Gina Matache dă detalii despre mariajul Deliei cu Răzvan Munteanu. ”Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată”
Gina Matache dă detalii despre mariajul Deliei cu Răzvan Munteanu. ”Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată”

Interpreta de muzică populară Gina Matache a dat detalii despre căsnicia fiicei sale, Delia, cu Răzvan Munteanu.

Delia este căsătorită de foarte mulți ani cu Răzvan Munteanu, împreună cuu care formează un cuplu perfect. Mama Deliei, cântăreața de muzică populară Gina Matache, a vorbit despre relația dintre fiica ei și Răzvan Munteanu. Gina Matache a afirmat că nu i-a auzit niciodată pe cei doiu discutând în contradictoriu.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache la o emisiune de televiziune, potrivit click.ro.

Gina Matache a comentat și despre faptul că Delia nu are încă copii.

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a explicat mama Deliei.

Gina Matache: ”Delia este atât de cu capul pe umeri”

Cântăreața de muzică populară a mai spus că fiica sa, Delia, este o persoană extrem de rațională și că întotdeauna și-a văzut de drumul ei, indiferent de situațiile prin care a trecut.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a afirrmat Gina Matache despre celebra sa fiică.

Gina Matache are două fete, Delia și Oana, cu care are o relație extrem de apropiată. Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl solistei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în anul 2016.

citește și...