Gina Matache, cu ochii în lacrimi la tv. Ce o macină cel mai mult pe mama Deliei: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

31.10.2022, 12:03
Gina Matache, cu ochii în lacrimi la tv. Ce o macină cel mai mult pe mama Deliei: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”
Gina Matache, cu ochii în lacrimi la tv. Ce o macină cel mai mult pe mama Deliei: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

În urmă cu câteva săptămâni, Delia a stârnit controverse după ce a declarat că nu-și dorește să aducă pe lume un copil. Mulți au criticat-o pentru că a luat decizia de a nu deveni mamă, dar au fost și mulți cei care i-au susținut decizia. Cea mai afectată de mărturisirile artistei a fost chiar mama ei, Gina Matache. 

Gina Matache a făcut dezvăluiri după ce fiica ei, Delia, a mărturisit public că nu-și dorește moștenitori. Se pare că femeia s-a consumat destul de mult în ultima perioadă. Ea a precizat că nu dorința fetei sale a întristat-o, ci modul în care multă lume a criticat-o.

Delia nu-și dorește copii

„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți.

Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.”, a spus Delia. 

Gina Matache îi ia apărarea fiicei sale

Invitată recent în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Gina Matache a recunoscut că sunt ani buni de când lumea o întreabă pe Delia dacă face sau nu copii.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber”, a povestit aceasta, la Kanal D.

Tot în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, Gina Matache a precizat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai menționat aceasta.

citește și...