Ce superstiție are Delia. ”Am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”

22.07.2022, 15:40
Ce superstiție are Delia. ”Am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”
Ce superstiție are Delia

Binecunoscuta cântăreață Delia, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că este superstițioasă. Artista a dezvăluit ce anume nu face niciodată înainte de a susține un concert. Una dintre regulile pe care le respectă este că nu se întoarce niciodată din drum. ”Am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu.

Delia a recunoscut că este superstițioasă.

În cadrul unui interviu, vedeta a explicat că una dintre regulile pe care le respectă înainte de a urca pe scenă, pentru un eveniment, este să nu se întoarcă din drum.

Ce superstiție are Delia. ”Încerc să nu uit nimic, nicăieri”

”E stupid, încerc să nu mă întorc în camera de hotel că mi-am uitat ceva. Încerc să nu uit nimic, nicăieri”, a spus Delia, potrivit wowbiz.ro.

”Nu vreau să mă întorc din drum. Dacă mă întorc din drum, am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”, a adăugat cântăreața.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1.

În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii
citește și...