Gigi Becali, extrem de solicitat. Telefonul latifundiarului sună fără întrerupere după ce a donat 450.000 de euro într-o săptămână

21.02.2022, 17:08

Gigi Becali a donat, într-o singură săptămână, 450.000 de euro din conturi. Latifundiarul spune că face donații în Africa, unde construiește biserici ortodoxe. ”Sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat!”, spune patronul lui FCSB.

Gigi Becali surprinde de fiecare dată cu donațiile uriașe pe care le face. Patronul lui FCSB a făcut un act de caritate,  iar telefonul lui sună fără întrerupere.

Actele de caritate a latifundiarului trec granițele tării, demonstrând că are un suflet mare și că îl interesează de problemele nevoiasilor. Patronul lui FCSB a făcut o donație de peste câteva sute de mii de euro, motiv pentru care telefonul acestuia sună fără întrerupere.

Gigi Becali a donat 450.000 de euro într-o săptămână

„Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a povestit Becali.

Nu doar românii vor să îl vadă pe latifundiar, ci și străinii. O măicuță din Uganda, care a fost chemată de Gigi Becali la Palat, a dezvăluit că toată comunitatea încearcă să intre în contact cu milionarul român. Patronul lui FCSB a fost și invitat în Africa, dar s-a ferit să dea un răspuns final.

”Mulți ortodocși din Africa vor să ajungă la Becali”

”Mulți ortodocși din Africa vor să ajungă acum la domnul Becali, inspirați de realizările lui pe continentul nostru. Ei se roagă mereu pentru el, pentru că a cheltuit sute de mii de euro în proiecte religioase în Africa. Întreaga noastră comunitate speră ca domnul Becali să vină și să ne viziteze în Africa. Și eu, personal, l-am întrebat pe domnul Becali dacă, pe viitor, va veni să ne viziteze mănăstirea. Mi-a spus că-mi va da un răspuns pe viitor”, a spus Maica Thavoria pentru fanatik.ro.

 

Întrebat ce avere are, patronul lui FCSB le-a spus jurnaliștilor de la The New York Times că se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 de miliarde de dolari.

Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte. Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

citește și...