Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Borcea! De ce nu a mai păstrat legătura cu Alina Vidican

03.07.2020, 23:27
Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Borcea! De ce nu a mai păstrat legătura cu Alina Vidican
Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Borcea! De ce nu a mai păstrat legătura cu Alina Vidican

Cristi Borcea a vorbit recent despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, acolo unde o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, ultima lui soție.

Afaceristul a precizat că a conceput patru copii în detenție, însă a spus că pe Valentina nu a dus-o niciodată la camera intimă.

Gigi Becali nu vrea să îl mai nășească pe Borcea

‘Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent’, a spus Borcea, la GSP.

Despre dezvăluirile fabuloase ale lui Cristi Borcea a vorbit și nașul lui celebru, Gigi Becali. Latifundiarul l-a cununat pe Borcea în 2011, cu Alina Vidican, de care a divorțat în anul 2016. Din păcate, la nunta cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș.

Nu a păstrat legătura cu Alina Vidican

El a declarat că o singură dată l-a cununat pe Cristi Borcea și nu are de gând să o mai facă din nou. Cât despre fosta soție a lui Borcea, Alina Vidican, Becali a recunoscut că nu a mai vorbit deloc cu ea, după ce a divorțat de fostul boss dinamovist. Se pare că motivul ar fi fost că femeia nu l-a mai sunat. De ani buni, Alina s-a stabilit în America, alături de cei doi copii.

‘El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul.

Dacă o iubești, nu o lași. Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul’, a mărturisit Gigi Becali, vineri seară, 3 iulie, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

citește și...