Gigi Becali a umilit-o din nou pe Anamaria Prodan: ‘Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe’

20.07.2021, 17:28
Gigi Becali a umilit-o din nou pe Anamaria Prodan: 'Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe'
Gigi Becali a umilit-o din nou pe Anamaria Prodan: 'Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe'

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan este departe de a se încheia! Latifundiarul din Pipera a făcut-o din nou praf pe soția lui Reghe.

Patronul FCSB i-a șocat pe toți cu afirmațiile făcute la adresa Anamariei Prodan.

Gigi Becali a umilit-o din nou pe Anamaria Prodan

Gigi Becali i-a transmis vedetei că nu are nevoie de impresari atunci când vine vorba despre transferuri și cu atât mai puțin de ea. De asemenea, afaceristul a mărturisit că nu vrea să mai audă vreodată de Prodanca.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali pentru realitateasportivă.net.

Anamaria Prodan a răbufnit: ‘Am telefoane ascultate pe toate părțile‘

Impresara susține în continuare că ea și soțul ei nu au nicio problemă în mariaj, deși Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Mai mult de atât, vedeta a vrut să clarifice situația cu privire la faptul că ea și soțul său ar avea o căsnicie mai deschisă.

„Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el.

Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe parte de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

citește și...