Primele declarații ale presupusei amante a lui Reghe! Anamaria Prodan a făcut-o praf: ‘Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta’

02.07.2021, 10:47
Primele declarații ale presupusei amante a lui Reghe! Anamaria Prodan a făcut-o praf: 'Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta'
Primele declarații ale presupusei amante a lui Reghe! Anamaria Prodan a făcut-o praf: 'Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta'

Zvonurile că Anamaria Prodan ar fi înșelată de Reghe circulă de mai multă vreme. S-a speculat că antrenorul ar avea o relație extraconjugală cu Florentina Raiciu, fostă vedetă Playboy. 

Gigi Becali a fost cel care a aruncat bomba despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, iar Anamaria Prodan a făcut și ea unele dezvăluiri pe acest subiect.

Cine este presupusa amantă a lui Reghe

Impresara a precizat că mariajul ei este la fel de frumos ca la început și a mărturisit că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu. Pe de altă parte, Prodanca a făcut-o praf pe presupusa amantă a lui Reghe.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există!

Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

După ce Prodan a aruncat săgeți către ea, Florentina Raiciu a făcut primele declarații, însă nu a dorit să dea foarte multe detalii.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, au fost cuvintele Florentinei Raiciu, pentru redactia.ro.

citește și...