Anamaria Prodan, noi dezvăluiri din intimitate. Impresara a decis să pună capăt bârfelor! Ce s-a întâmplat în vila de la Snagov

01.07.2021, 18:24
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri din intimitate. Impresara a decis să pună capăt bârfelor! Ce s-a întâmplat în vila de la Snagov
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri din intimitate. Impresara a decis să pună capăt bârfelor! Ce s-a întâmplat în vila de la Snagov

Anamaria Prodan a decis să rupă tăcerea, după ce au apărut mai multe zvonuri că ea și Laurențiu Reghecampf ar avea relații cu swingeri la vila din Snagov. 

Impresara susține în continuare că ea și soțul ei nu au nicio problemă în mariaj, deși Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Mai mult de atât, vedeta a vrut să clarifice situația cu privire la faptul că ea și soțul său ar avea o căsnicie mai deschisă.

Anamaria Prodan a răbufnit: ‘Am telefoane ascultate pe toate părțile

„Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el.

Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe parte de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

Ce a spus despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre presupusa amantă a soțului ei, fotomodelul Florentina Raiciu. Tânăra a pozat în Playboy și este fostă asistentă tv la Antena Stars.

Impresara a mărturisit că nu o cunoaște pe tânără, însă a făcut afirmații defăimătoare la adresa ei.

„E jenant că in 2021 inca mai avem discutii de genul. Hai sa fim seriosi. N-am văzut o in viata mea pe femeia asta, nu am un telefon de la femeia asta. Am intrat pe Google si ne-am uitat amândoi cine e. Crezi că Reghecampf s-ar preta să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Pentru mine, o femeie care n-are demnitate, o cunoaște tot orașul, care nu știe decât să stea așa cu picioarele întinse o viață întreagă. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată,”, a mai spus Anamaria Prodan la GSP Live. 

citește și...