Gianina Corondan face mărturisiri. ”Am fost mult timp om de televiziune, dar există cu certitudine viaţă dincolo de TV”

26.01.2022, 14:45
Gianina Corondan face mărturisiri. ”Am fost mult timp om de televiziune, dar există cu certitudine viaţă dincolo de TV”
Gianina Corondan face mărturisiri. ”Am fost mult timp om de televiziune, dar există cu certitudine viaţă dincolo de TV”

Gianina Corondan, una dintre cele mai nonconformiste vedete care au apărut pe micile ecrane, a avut o carieră impresionantă în ceea ce privește televiziunea. Fosta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 50 de ani, nu mai apare pe micile ecrane de ceva vreme. ”Am fost mult timp om de televiziune, dar există cu certitudine viaţă dincolo de TV”.

Gianina Corondan este una dintre cele mai populare vedete ale anilor 1990-2000, dar și una dintre cele mai nonconformiste. De-a lungul anilor, Gianina Corondan a apărut la numeroase emisiuni de la diverse posturi TV, având o carieră impresionantă în televiziune.

De ceva vreme, Gianina Corondan a renunțat la televiziune și s-a dedicat altor proiecte, unul dintre acestea fiind ”Vizita de lucru”, care prezintă afacerile de familie de succes din România. Despre viața sa de după televiziune a făcut declarații Gianina Corondan pentru publicația Formula AS.

Gianina Corondan face mărturisiri. ” Caut minuni peste tot, pur şi simplu vreau să văd partea fru­moa­să din tot”

”Există viaţă dincolo de orice. Am fost mult timp om de televiziune, dar există cu certitudine viaţă dincolo de TV, sunt motivaţii şi scopuri fru­moa­se către care să-ţi canalizezi atenţia, pasiunea şi talentul. Mai ales când crezurile tale nu mai coin­cid cu cele ale instituţiilor de media. Tehnologia ne permite azi să ne facem bine auziţi, dacă suntem per­severenţi şi inventivi. La fel, există viaţă şi în pandemie, chiar dacă una trăită cu atenţie sporită. La fel, există și viaţă de femeie necăsătorită şi fără co­pii, pentru că ea are nepoţi pe care-i adoră, cu care merge în excursii, cu care face lecţii şi le citeşte seara. Există o viaţă bazată pe prietenii de o valoare monumentală”, a mărturisit Gianina Corondan.


”Există iubire. Eu am felul acesta de a nu fi niciodată singură. Îmi plac enorm oamenii, vorbesc cu ei pe stradă, leg prietenii. Caut minuni peste tot, pur şi simplu vreau să văd partea fru­moa­să din tot: românul frumos, obiectul frumos făcut de el, serviciul frumos oferit, artistul frumos tratat, oraşele şi farmecul lor. Este opţiunea mea de viaţă, muncesc pentru ea şi am bucuria să primesc înapoi destul de multe. Deci: ce ţie-ţi place altuia face!”, a mai declarat aceasta.

 

citește și...