Gianina Corondan: ”S-au adus multe Babe-Cloanța la televizor, zmei și dragoni, care ne sperie zi de zi”

21.08.2020, 11:57
Gianina Corondan: ”S-au adus multe Babe-Cloanța la televizor, zmei și dragoni, care ne sperie zi de zi”
Gianina Corondan: ”S-au adus multe Babe-Cloanța la televizor, zmei și dragoni, care ne sperie zi de zi”

Fosta vedetă de televiziune Gianina Corondan a vorbit despre perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Gianina Corondan a acordat un interviu pentru publicația Formula AS, în care și-a spus părerea despre această perioadă care a afectat lumea.

”Îmi pare că, în România, nimeni nu are nicio legătură cu pandemia. Oamenii își văd de treabă, își schimbă un pic fasonul apucăturilor personale, unii lucrează de acasă, alții fac mari meetinguri prin Zoom, destui se mută la țară, în case pe pământ, se descoperă lucruri uitate, se fac mari salturi spre sine, se caută rădăcinile, se modifică pro­duc­ții, se savurează rețete noi. Într-o anumită măsură, parcă se trăiește mai intens.

S-au adus multe Babe-Cloanța la televi­zor, zmei și dragoni, care ne sperie zi de zi. Numai că oa­menii nu reacționează cum se dorește. Nu aleargă trans­figu­rați de teamă, dintr-un stâlp în altul. Sau eu nu-i văd. Ei în­cearcă să aplice raționalul pes­te pătura de pâclă care ne aco­peră de câteva luni încoa­ce. Încearcă să-și salveze viața, des­coperind-o. Anali­zând-o la lupă, poate pentru pri­ma dată. Și de aici o com­binație în care, dacă nu iei în seamă tot ce este alarmist, pot năvăli peste tine oportunități”, a declarat fosta prezentatoare de televiziune.

”Eu aleg să dau o mână de ajutor”

Gianina Corondan a mai afirmat:

”S-ar putea ca pentru mulți oa­meni perioada asta să fie o cotitură, una bună. Aveam în liceu un profesor care ne spu­nea „Dacă tot mer­gem la tăiere, de ce să nu zâm­bim?”. Nu știam ce să-i răs­pundem. Dacă tot e să fie rău, de ce să nu-l învelim în bine, să-l fa­cem mai prietenos?

Până la urmă, cine hotărăște cât de rău ne este? Noi, în fiecare zi, prin alegerile noastre. În plus, na­tura care continuă nestin­ghe­rită să fie splendidă e un exemplu. Eu aleg să descopăr, să fiu inspirată, să dau o mână de ajutor, să cânt și, da, legat de spoturile de pu­blicitate, să anunț lumea că s-au adus României importante fonduri europene”.

Vedeta a explicat că încearcă să promoveze cât mai mult produsele românești.

”Deocamdată, nu am schimbat profesional decât su­biectele de explorat. Încă pot să fil­mez ce e în jur, am voie. Dar, mai ales în această perioadă, am pus ac­centul pe promovarea produselor românești, este momen­tul cel mai potrivit să se știe că și la noi există posibilitatea creației, inovației și plă­mădirii fără cusur”, a adăugat aceasta.

citește și...