Ce meserie ar fi trebuit să aibă Gianina Corondan. ”Dar uite că destinul mi-a oferit altceva”

25.08.2021, 12:48
Ce meserie ar fi trebuit să aibă Gianina Corondan. ”Dar uite că destinul mi-a oferit altceva”
Ce meserie ar fi trebuit să aibă Gianina Corondan. ”Dar uite că destinul mi-a oferit altceva”

Fosta prezentatoare de televiziune Gianina Corondan, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit ce meserie ar fi trebuit să practice dacă nu ajungea să lucreze în televiziune. Gianina Corondan, una dintre cele mai nonconformiste vedete care au apărut pe micile ecrane, are o carieră impreionantă în ceea ce privește televiziunea.

Gianina Corondan este una dintre cele mai populare vedete ale anilor 2000, dar și una dintre cele mai nonconformiste. De-a lungul anilor, Gianina Corondan a apărut la numeroase emisiuni de la diverse potrui TV, având o carieră impresionantă în televiziune.

Deși a făcut furori în televiziune, Gianina Corondan s-a pregătit pentru altă meserie, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu pentru impact.ro.  Aceasta a terminat Academia de Studii Economice din București și se pregătea să devină economist.

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Gianina Corondan.  ”Eu am aplicat în paralel și ca economist”

”Cred că meseria m-a ales pe mine. Eu am aplicat în paralel și ca economist, dar uite că destinul mi-a oferit altceva. Țin minte că trimiteam CV-uri și pentru un post de redactor sau reporter. Voiam să lucrez în televiziune pe partea de economie, dar uite că Dumnezeu a avut altceva pentru mine”, a declarat Gianina Corondan. ”Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste”, a adăugat ea.

Gianina Corondan a vorbit și despre stilul său extravagant cu care s-a făcut remarcată de-a lungul timpului: ”Da, când eram elevă aveam codițe, dar mai purtam sub sarafan tricou în dungi sau ciorapi în dungi. Într-adevăr, nu aveau toți ciorapi cu dungi, recunosc acest lucru. Nu am avut probleme cu profesorii, la ore, din acest motiv. Plus că mama îmi cumpăra lucruri mai colorate și mai simpatice. Îmi fac acum o socoteală în minte și realizez că am fost îmbrăcată mai mult de ea decât să mă îmbrac eu. La facultate am început eu să aleg, să îmi placă extremele, dar vreau să îți spun că pe atunci nu erau atât de multe magazine și oportunități”.

 

 

citește și...