Giani Kiriță se destăinuie. ”Femeile frumoase sunt un viciu”

24.06.2021, 11:24
Giani Kiriță se destăinuie. ”Femeile frumoase sunt un viciu”
Giani Kiriță se destăinuie. ”Femeile frumoase sunt un viciu”

Fostul fotbalist Giani Kiriță, în vârstă de 44 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu. Sportivul a vorbit deschis despre viciile sale. Printre altele, Giani Kirță a mărturisit că fumează trabucuri de aproape 15 ani. Giani Kiriță a făcut declarații și despre participarea sa la diverse proiecte de televiziune.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000. De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Giani Kiriță a vorbit deschis despre viciile sale.

Giani Kiriță se destăinuie. ”Am devenit dependent”

Giani Kiriță a vorbit despre dependența sa de a fuma trabucuri. ”De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r. Cornel Dinu) în cantonament. Acum, prietenii își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea”, a spus fostul fotbalist.

Întrebat dacă mai are și alte vicii, Giani Kiriță a răspuns: ”Sportul. Joc de câțiva ani tenis de câmp, la sală merg regulat și la fotbal cu băieții… Cred că femeile frumoase sunt un viciu. Nu pot să neg că îmi plac. Mă înconjor de femei frumoase, îmi place tot timpul să stau lângă ele. Nu pot să spun că am o relație stabilă”.

Ce a declarat Giani Kiriță despre televiziune

Giani Kiriță a făcut declarații și despre diversele emisiuni de televiziune la care a participat. ”La început am luat-o ca pe o glumă din 2012, când m-am lăsat de fotbal, iar în 2013 am intrat în cel mai tare show din România, “Dansez pentru tine”. Și de acolo am luat-o ca pe o joacă și uite că au trecut 9 ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine”, a declarat el.

”Am fost peste tot, la “Șerifi de România”, la Nea Marin, “Exatlon”.. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm, chiar a fost o experiență incredibilă, să fii invitat, după care să fii prezentator, e diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă mulez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu”, a adăugat el.

 

citește și...