De ce fumează Giani Kiriță doar trabucuri. ”Nu înseamnă să fii șmecher”

18.09.2020, 10:53
De ce fumează Giani Kiriță doar trabucuri. ”Nu înseamnă să fii șmecher”
De ce fumează Giani Kiriță doar trabucuri. ”Nu înseamnă să fii șmecher”

Fostul fotbalist Giani Kiriță a dezvăluit care este motivul pentru care fumează doar trabucuri.

În cadrul show-ului ”Giani Kiriță. Antrenat la școala vieții”, de la Antena Stars, fostul jucător de fotbal a dezvăluit care este motivul pentru care, de ani de zile, fumează doar trabucuri în locul țigăriilor normale.

„Fumez de aproape 20 de ani. Trabucul îți dă altceva, nu e ca țigara. Trabucul se pufăie. Când fumezi trabuc de calitate are alt miros. Și când eram fotbalist fumam, dar nu așa des. După o victore cu Steaua, Rapid, mai fumam acasă, dar două maxim, că după te afectează”, a explicat Giani Kiriță, citat de spynews.ro.

„Pentru mine, trabucul este viciu. A fuma trabuc nu înseamnă să fii șmecher. Că mai văd cum își cumpără „copiii” prin benzinărie și fumeaza ca femeile. Trebuie să fumezi într-un mare fel, să ți se potrivească ca bărbat. Trabucul se ține lejer, depinde de mărime, de firmă. Trabucul face parte din viața mea”, a adăugat fostul jucător de fotbal.

La aceeași emisiune, Giani Kiriță, care se află în renovare cu casa, i-a acuzat pe muncitorii care lucrează pentru el că i-au fumat un trabuc.

„Mi-au fumat din trabuc, au ciordit un trabuc”, a spus nervos acesta.

Giani Kiriță, de la fotbal la televiziune

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”.

“E mult mai greu în televiziune, decât în fotbal, nu credeam că e așa greu”, spunea el într-un interviu pentru libertatea.ro.

citește și...