Călin Gembașu, dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu. Ce a pățit fostul căpitan al Naționalei de Fotbal din cauza unui DJ

06.06.2021, 11:17
Călin Gembașu, dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu. Ce a pățit fostul căpitan al Naționalei de Fotbal din cauza unui DJ
Călin Gembașu, dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu. Ce a pățit fostul căpitan al Naționalei de Fotbal din cauza unui DJ

Cântărețul Călin  Geambașu a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute legate de ce s-a întâmplat înainte de nunta lui Cristi Chivu, fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României.

Cristi Chivu formează o familie alături de soția sa, Adelina Chivu, și de cele două fetițe ale lor. Natalia, prima născută, a venit pe lume la 12 februarie 2009. Anastasia le-a întregit familia la 4 noiembrie 2010.


Cântărețul Călin Gembașu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute legate de pățania de care a avut parte Cristi Chivu cu un DJ, la nuntă.

Călin Gembașu, dezvăluiri incredibile despre Cristi Chivu.”Sunase către diferite publicații cu intenția de a face fotografii pe ascuns”

Într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, Călin Geambașu a vorbit despre acele persoane care susțin că organizează spectacole, însă înșală publicul și se folosesc de numele artiștilor.

Cu această ocazie, Călin Gembașu a povestit și despre un DJ cu care Cristi Chivu a avut probleme.

”Din aceeași categorie, mai este DJ NATO, care a colaborat o perioadă cu noi și despre care aveam să aflu de la căpitanul echipei Naționale de fotbal a României, Cristi Chivu, căruia i-am organizat nunta, că acest DJ sunase către diferite publicații cu intenția de a face fotografii pe ascuns și să le ofere către presă. M-a alertat chiar Cristi Chivu despre gestul lui DJ NATO, citindu-mi textual mail-ul pe care acesta l-a trimis către presă, în care menționa numele său, numărul de telefon, adresa de mail, dar și suma de bani pe care o pretindea în schimbul gestului său infam. Mii de EUR… Planul lui mârșav a fost dejucat de foarte buna defensivă a căpitanului nostru de echipă și de reacția mea promptă și serioasă. Pentru lămurirea situației, dialogul cu Cristi Chivu a fost înregistrat, l-am asigurat că nu se va întâmpla nimic în neregulă la eveniment (normal), DJ NATO și-a cerut iertare, a plâns după ce i-am arătat discuția, l-am iertat, nunta a ieșit superb… dar același DJ NATO a recidivat cu acțiuni similare, sabotând și ulterior munca și activitatea trupei. Firește, l-am dat afară. Este printre singurii 3 oameni pe care i-am eliminat din colectivul nostru în afara perioadelor contractuale, în cei 20 de ani de când îmi gestionez band-ul propriu!  Pentru a-mi motiva decizia, colegii mei au primit această discuție la care am făcut referire. Totuși, nu îi anulez meritele pe care le-a obținut în alte situații, multe la număr, doar că impostura și sabotajul nu le pot tolera, structural”, a scris Călin Gembașu pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...