Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”

21.09.2022, 12:09
Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”
Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa

Fostul jucător de fotbal Giani Kiriiță, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri dureroase la emisiunea ”Sunt celebrru, scoate-mă de aici”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Acesta a vorbit despre mama sa și despre momentele teribile pe care aceasta le-a trăit din cauza tatălui său biologic. ”Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”, a povestit Giani Kiriță.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”. În prezent, Giani Kiriță este implicat în proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV.  La reality show-ul respectiv, Giani Kiriță a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa și despre momentele grele prin care aceasta a trecut din cauza tatălui său biologic.

Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate…”

Copilăria fostului fotbalist nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia.

”Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, notează protv.ro.

citește și...