Cornel Palade, despre participarea la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”M-am învăţat prea comod, sunt puturos”

31.08.2022, 15:31
Cornel Palade, despre participarea la show-ul ”Sunt  celebru, scoate-mă de aici”. ”M-am învăţat prea comod, sunt puturos”
Cornel Palade, despre participarea la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Binecunoscutul actor de comedie Cornel palade, în vârstă de 70 de ani, este concurent la reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat în curând la postul de televiziune Pro TV. Despre ce înseamnă participarea la emisiune pentru el a făcut acesta câteva declarații. ”M-am învăţat prea comod, sunt puturos”, a spus artistul.

Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni.

Cornel Palade este, în prezent, implicat în proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, c are se filmează în jungla din Republica Dominicană și care va fi transmis în curând la Pro TV. Artistul a dat detalii despre participarea lui la show în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Cornel Palade, despre participarea la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Cred că îmi este necesară o lecţie de genul acesta”

”Cred că îmi este necesară o lecţie de genul acesta. M-am învăţat prea comod, sunt puturos. Omul nu a fost făcut să stea între pereţi, ci să trăiască în natură. Dumnezeu are grijă de tot. Vom găsi mâncare şi unde să dormim”, a declarat Cornel Palade pentru sursa mai sus-menționată.

”Am o grămadă de fobii, cum să nu? În primul rând, fac alergie la oamenii proşti, dar rău de tot. Încerc să îi convertesc, dar dacă nu am cu cine, îi spun omului în faţă. În al doilea rând, natura este aşa cum este. Trebuie să o înţelegem şi să o acceptăm. Noi am invadat locul. Îţi dai seama, să dormi noaptea în cerul liber şi să auzi ţipete de fiară… îngheaţă sufletul în tine!”, a adăugat artistul.

Ce vedete participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea de a paticipa la emisiunea care va fi difuzată în cuând de Pro TV.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

citește și...