Gheorghe Turda, sătul de toate acuzațiile fostei iubite! A apelat la instanță pentru a scăpa de Nicoleta Voicu

31.08.2021, 11:31
Gheorghe Turda, sătul de toate acuzațiile fostei iubite! A apelat la instanță pentru a scăpa de Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda, sătul de toate acuzațiile fostei iubite! A apelat la instanță pentru a scăpa de Nicoleta Voicu

Războiul dintre Gheorghe Turda (73 de ani) și fosta iubită, Nicoleta Voicu (49 de ani), pare că nu se mai termină! Solistul de muzică populară a răbufnit din nou la adresa femeii, însă de data aceasta i-a dat un ultimatum. 

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de un an, dar au ajuns să se despartă cu mare scandal. De când s-au separat, cei doi artiști își aruncă numai săgeți otrăvitoare unul altuia. În plus, Turda este decis să meargă în instanță pentru a scăpa de ea.

Gheorghe Turda, sătul de toate acuzațiile fostei iubite!

„Ea are deja trei notificări și la Poliție și i-a trimis și prin avocat, dar tot nu se potolește. Nu vreau să-i cer despăgubiri financiare, și așa e săracă și cu duhul și cu partea cealaltă, nu apelez la treaba asta. Nu vreau să ne împăcăm, așa cum se zvonește sau cum crede ea, nu o mai primesc în dormitor! 

Să se potolească, să nu-mi mai invoce numele în niciun context, nici artistic, nici personal, nu mă interesează. De un an și jumătate nu mai am nicio relație cu individa asta, mai ales că s-a lămurit treaba și cu Poliția, am fost verificat cu telefoanele, nu eu o sunam. Cred că are și niște probleme psihice, zice că cineva o tot deranjează, că o urmărește și o sună la telefon de pe un număr ascuns. Sunt un om cu scaun la cap, ponderat, nu fac așa ceva, să dau telefoane. Să nu-mi mai pomenească numele, că ne vedem la tribunal. Ea a mai avut niște probleme și cu fostul soț, așa e ea, pusă pe ceartă”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru Playtech. 

Pe de altă parte, Nicoleta Voicu se apără și mărturisește că Turda o neglija ca femeie.

‘Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune”, spunea Nicoleta Voicu.

citește și...