Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, terorizată de doi ani de un necunoscut: ‘Mulți au spus că inventez subiecte’

26.03.2021, 13:41
Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, terorizată de doi ani de un necunoscut: 'Mulți au spus că inventez subiecte'
Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, terorizată de doi ani de un necunoscut: 'Mulți au spus că inventez subiecte'

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, a mărturisit că trăiește o adevărată dramă de mai bine de doi ani. Solista de muzică populară a dezvăluit că este terorizată de un necunoscut. Deși a depus numeroase plângeri la Poliție, cazul ei încă nu s-a rezolvat.

Nicoleta Voicu a depus plângere la Poliție

”Dragilor, până acum am avut eleganța de a nu vorbi despre tot ce trăiesc traumatizant de mai bine de 2 ani. Mesaje de pe conturi false, strategii de a pune eu anumite persoane în legătură cu oameni din televiziuni, de a facilita anumite servicii contra cost. Apeluri de pe numere private și cunoscute. Zeci, puțin spus. Din aprilie 2019 până în prezent, cel mai recent fiind în 20 martie 2021, sunt sunată încontinuu de pe același număr.

Mulți au spus că inventez subiecte, dar sper ca situația colegei mele Mirela Vaida să fie un semnal de alarmă mare cât pietroiul cu care ar fi putut fi omorâtă și rețelele sociale să nu mai permită conturi false din spatele cărora pot acționa tot felul de oameni. Există un dosar la poliție, nu dau detalii, dar se fac cercetări. Sincer, nu știu ce dezaxat mintal se poate ascunde în spatele acelui număr, dacă nebunia și obsesia lui nu au limită”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Este în război cu Gheorghe Turda

Scandalul dintre cei doi a izbucnit iar, după ce artistul de muzică populară a făcut afirmații deranjante despre Nicoleta Voicu, în emisiunea ‘Acces direct de weekend’. Supărată de ce a spus Turda despre ea, artista a luat foc și l-a atacat dur pe acesta.

‘Eu vreau să scap de această teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat despre fosta iubită. Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, că sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii, și am spus că știu că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

Dacă Dumnezeu nu i-a dat suficientă minte și a interpretat greșit, e treaba ei. Mai ales că eu am fost la părinții ei acasă și sunt destul de înstăriți, ca la țară, cum sunt familiile actuale de la țară. Eu m-am retras definitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa.

Mă amenință cu avocații ei, care avocați… nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potolească. Dar n-ai cu cine să vorbești că, săraca, e suferindă cu capul. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care a fost ea’, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

citește și...