Gheorghe Gheorghiu s-a întors în România din America. A venit cu testele pentru COVID-19 după el

10.07.2020, 09:59
Gheorghe Gheorghiu s-a întors în România din America.  A venit cu testele pentru COVID-19 după el
Gheorghe Gheorghiu s-a întors în România din America. A venit cu testele pentru COVID-19 după el

Binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu s-a întors în țară din America. Acesta a mărturisit că a decis singur să stea în carantină.

Gheorghe Gheorghiu, unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena muzicală din țara noastră,  a revenit în România în urmă cu câteva zile. Artistul a făcut declarații după revenirea din America la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars.

„Abia am reușit să ajung. Îmi doream foarte mult. Iată că până la urmă am reușit. Acum 4 zile am ajuns”, a explicat Gheorghe Gheorghiu, potrivit spynews.ro.

„Biletele sunt foarte scumpe. Biletul meu a fost 2.000 de dolari, înainte erau 750 – 800”, a adăugat el.

Artistul a mărturisit că a venit cu testele pentru COVID-19 după el și că a decis singur să stea acasă timp de 14 zile, în izolare, pentru a-i proteja pe cei apropiați, dar și pe el.

„Pe 4 am ajuns în România și chiar dacă nu am fost obligat să rămân în izolare, eu mă conformez să mă protejez pe mine. Stau acasă 14 zile. Am am venit și cu testetele COVID în care spun că nu am avut și nici nu am”, a afirmat acesta.

Cea mai mare durere a artistului

Muzicianul a mărturisit că unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa a fost cel în care l-a pierdut pe tatăl său.

„Asta e viața, ne naștem, ne ducem, unii vin, alții pleacă. Nu-i uităm, dar încercăm să ne obișnuim cu gândul… Să fiu un băiat cuminte și la locul lui, să-mi văd de treabă, să muncesc. Astea erau sfaturile lui și mi-au prins bine în viață”, a mai declarat cântărețul, conform sursei citate mai sus.

Gheorghe Gheorghiu a mai afirmat că nu are regrete și că vfiața sa este exact așa cum și-a dorit.

”Eu m-am născut cu noroc, n-as schimba nimic, totul e exact cum mi-aș fi dorit”, a mai spus îndrăgitul cântăreț.

citește și...