Cum s-a încheiat războiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta lui iubită! Lovitură cruntă pentru Mariana Calfa

14.05.2020, 11:49
Cum s-a încheiat războiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta lui iubită! Lovitură cruntă pentru Mariana Calfa

În urmă cu câțiva ani, Gheorghe Gheorghiu a fost acuzat de fosta iubită, Mariana Calfa, că ar fi bătut-o și amenințat-o că o omoară, iar scandalul s-a mutat în instanță. Cei doi au fost împreună 11 ani.

Cum s-a încheiat războiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta lui iubită!

Din păcate, dragostea acestora s-a încheiat într-un mod neplăcut, iar recent Tribunalul București a dat sentința și a făcut dreptate pentru artistul folk, în defavoarea pictoriței. Mariana Calfa l-a acuzat în repetate rânduri că Gheorghe Gheorghiu a maltratat-o și că acesta intenționa să îi ia casa.

‘Mi-a zis o dată, hai să mergem în Mexic, cu doi prieteni, care ar fi fost naşii noştri. Vrea să-mi fure castelul. Mi-a zis: tu o să fii răpită de pe stradă! La el în casă făceam treabă, că erau acolo trei bărbaţi… Fiind singura femeie din casă. Mi-a zis: tu o să dispari de pe stradă.

O să dispari, pentru că o să fii dusă în pădure, să semnezi cu forţa un act de căsătorie, apoi o să mori pe scările castelului. Ca să îmi fure castelul. M-a înşelat, m-a umilit. În loc să mulţumească, stătea cu mine, o femeie mai tânără cu 19 ani decât el! Mi-a făcut vrăji, îmi merge rău de când mi-a adus vulpea asta de pluş! Are diabet şi mai are zile când nu bea.

Într-una din acele zile mi-a zis că o să mor. Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii, afirma’, mărturisea pictoriţa în urmă cu ceva timp.

Din nefericire, acuzațiile grave la adresa solistului i-au adus Marianei Calfa numai probleme. Procesul intentat s-a încheiat în favoarea artistului, iar femeia a fost acuzată de calomnie și trebuia să îi plătească lui Gheorghiu 15.000 lei.

Pentru că nu i-a plătit suma, Mariana Calfa s-a trezit cu conturile blocate, ea fiind executată silit, scrie impact.ro.

De ani buni, Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit în SUA, iar la procese a fost reprezentat de avocatul lui, Andrei Lazăr.

citește și...