Roxana Nemeș, luată la ochi de Andreea Tonciu. ”Te dau în judecată și îți iau și banii”

27.09.2020, 16:17
Roxana Nemeș, luată la ochi de Andreea Tonciu. ”Te dau în judecată și îți iau și banii”
Roxana Nemeș, luată la ochi de Andreea Tonciu. ”Te dau în judecată și îți iau și banii”

Andreea Tonciu a luat-o la ochi pe Roxana Nemeș. Cele două s-au certat la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Roxana Nemeș este noua concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii, Roxana Nemeș a fost ținta atacurilor Andreei Tonciu. Aceasta din urmă s-a enervat pe Roxana Nemeș pentru că ar fi țipat la ea, notează click.ro.

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

Cântăreața i-a dat imediat replica Andreei Tonciu.

„Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb”, i-a spus Roxana Nemeș Andreei Tonciu.

Cum a slăbit Roxana Nemeș

Roxana Nemeș afișează acum o siluetă impecabilă. Însă nu fără efort. Aceasta a dat jos 15 kilograme. Dacă acum patru ani cântărea 75 de kilograme, iată că acum a ajuns la 60 de kilograme.

Artista a explicat care este dieta ei și cum reușește să se mențină în formă.

“Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui, şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport”, a detaliat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a explicat și că se antrenează foarte mult la sală.

Iubesc să fac sport, în primul rând pentru starea pe care mi-o dă! Plec din sala de sport cu o energie și o stare de bine de nedescris! Pentru că multi m-ați intrebat și mă întrebați mereu, cum am slăbit, cum ma mentin.. etc.. sportul înseamnă sănătate, dar pentru un corp frumos și o minte sănătoasă, nu ajunge să facem doar sport! Trebuie în primul rând să ajungem la un echilibru cu noi înșine, din toate punctele de vedere. Și de aici e mult mai ușor!”.

citește și...