Gestul făcut de Oana Lis. ”Să mă delimitez de haosul de afară”

24.08.2021, 14:27
Gestul făcut de Oana Lis. ”Să mă delimitez de haosul de afară”
Gestul făcut de Oana Lis. ”Să mă delimitez de haosul de afară”

Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, a mers la biserică. Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare, că a mers să aprindă lumânări pentru cei trecuți în neființă. ”Să mă delimitez de haosul de afară”, a mărturisit soția lui Viorel Lis în mediul online.

Oana Lis a mers la biserică pentru a se ruga și a aprinde lumânări.

Partenera de viață a lui Viorel Lis a mărturisit că  îi este foarte greu să se roage pentru persoanele care au rănuit-o de-a lungul vieții, precum tatăl său.

Gestul făcut de Oana Lis. ”Sunt mândră de mine când pot lăsa frustrarea, durerea și neîmplinirea mea deoparte”

”Azi am simtit să intru în biserică pentru puțină liniște sa mă delimitez putin de haos-ul de afară. Putem aprinde lumânări pentru cei ce nu mai sunt in orice zi, nu numai la zi de sărbătoare”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

”Cel mai greu imi e sa mă rog pentru cei ce m-au rănit, gen taica-meu, care in copilărie ma înjura, ma batea… dar sunt mândră de mine cand pot lasa frustrarea, durerea și neîmplinirea mea deoparte și să cer lumină pentru toti”, a completat ea.

Ce a declarat Viorel Lis despre Oana Lis

Viorel Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Oana Lis. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că actuala sa parteneră de viață, Oana Lis, a fost singura persoană din viața sa care nu l-a abandonat la greu și care a fost tot timpul lângă el. “Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a declarat Viorel Lis.

Viorel Lis a comentat și despre dorința Oanei Lis de a deveni mamă, înfiind un copil: “Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”.

citește și...