Cum s-a gândit Oana Lis să înfieze un copil. ”M-a influențat pozitiv”

08.05.2021, 15:12
Cum s-a gândit Oana Lis să înfieze un copil. ”M-a influențat pozitiv”
Cum s-a gândit Oana Lis să înfieze un copi. ”M-a influențat pozitiv”

Oana Lis a mărturisit care a fost momentul în care s-a gândit serios să înfieze un copil.

Oana Lis formează o familie alături de Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Blonda a afirmat în foarte multe rânduri că își dorește un copil și a și făcut demersuri pentru a adopta. La postul de televiziune Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit cum a ajuns să se gândească serios să înfieze un copil.

”Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel. Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit. (…) Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări, lucruri care nu sunt în mod obișnuit în camera unui copil le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact, poate să fie de 7-8 ani”, a explicat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis, detalii din relația cu Viorel Lis

Oana Lis formează o familie de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Blonda a mărturisit, într-un interviu la Antena Stars, că și în relația lor au existat discuții și chiar s-a pus problema unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele apărute în cuplu.

„Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis.

„Nici noi nu dădeam șansele, pentru că nimeni nu știe cât o să dureze o relație. Dar o relație se construiește pas cu pas, zi de zi. Diferența de vârstă e în buletin. Când ne-am cunoscut, el era mai copilăros și eu mai matură. Ne-am întâlnit undeva la jumătate. Au trecut 22 de ani foarte repede. Atunci când iei un om, îl iei și la bine și la greu. Eu sunt o persoană credincioasă, dar oamenii nu ma cunoșteau la început”, a mai spus aceasta.

citește și...