Gestul făcut de George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns la spital! Nu i-a păsat deloc de fosta soție

05.11.2020, 13:25
Gestul făcut de George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns la spital! Nu i-a păsat deloc de fosta soție
Gestul făcut de George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns la spital! Nu i-a păsat deloc de fosta soție

În urmă cu două zile, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să o opereze. În același timp, fostul ei soț, George Burcea, anunța pe rețelele de socializare că s-a vindecat de COVID-19 și a ieșit din izolare.

Andreea Bălan a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a plâns de dureri înfiorătoare în zona abdomenului. Cancan.ro a relatat faptul că solista a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic.

George Burcea, nepăsător la problemele Andreei Bălan

Din nefericire, însă, fostul ei partener nu a dat semne că i-ar fi păsat de suferința mamei fetițelor sale. George Burcea s-a pozat fericit alături de noua lui iubită, Viviana Sposub. Cei doi s-au plimbat prin parc și s-au filmat în timp ce pregăteau cozonaci.

‘Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte’, au precizat surse apropiate Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan a mai fost operată în același spital

În luna martie 2019, artista a fost salvată de la moarte, în urma operației de cezariană, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Din fericire, medicii au reușit să o resusciteze la scurt timp.

‘Am suferit foarte mult după nașterea Clarei! Acea perioadă a fost foarte dificilă pentru mine. Nu se compară suferința provocată de sănătate cu cea a unei despărțiri. Sănătatea este cea mai importantă! Mi-am dat seama că eram foarte mult angrenată în proiectele mele și nu m-am bucurat de viață. Aveam nevoie de această lecție. Încerc să fiu cât mai sinceră, să-mi arăt sufletul’, a spus Andreea Bălan, în direct, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

George Burcea, fericit în brațele Vivianei Sposub

George Burcea și Viviana Sposub și-au început povestea de dragoste la emisiunea ‘Ferma’, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

George Burcea a fost nevoită să se retragă de curând din competiție din cauza unor probleme de sănătate.

‘Nu, nu o știam pe Viviana înainte de “Fermă”, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă’, a spus George Burcea, pentru Click!

citește și...