Gestul făcut de Dani Oțil după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare alături de iubita sa. A stârnit amuzamentul tuturor

01.01.2021, 11:40
Gestul făcut de Dani Oțil după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare alături de iubita sa. A stârnit amuzamentul tuturor
Gestul făcut de Dani Oțil după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare alături de iubita sa. A stârnit amuzamentul tuturor

După ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare alături de iubita sa, Dani Oțil a revenit cu o nouă fotografie, care a stârnit amuzamentul celor care îl urmăresc în mediul online.

Dani Oțil și actuala sa parteneră de viață, Gabriela Prisăcariu,  se află în vacanță în Maldive. Cei doi au apărut, în urmă cu câteva zile, într-o ipostază fierbinte pe plajă. Dani Oțil acoperă cu palma bustul dezgolit al frumoasei sale iubite.

Fotografia a stârnit numeroase controverse, astfel că Dani Oțil a reacționat în mediul online. El a publicat aceeași fotografie, însă rolurile sunt schimbate între el și iubita sa. La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor!???, a scris prezentatorul TV în dreptul imaginii.  Fotografia a stârnit amuzamentul internauților. „Sunteți super haiosi ! Replica voastră la toate răutățile este foarte amuzantă”, ”Dacă erai epilat îi făceai concurență Gabrielei! Dar e bine și așa. Să moară de ciuda dușmanii”, ”Genial!”, ”Asta înseamnă să ai pereche”, ”Frumoasa tinuta de revelion. Culoarea roșie aduce noroc!”, ”Un costum din doua piese venea perfect”, ”Se potrivește perfect ținuta sumară cu peisajul!!”, ”Imi place cum pui in evidenta roșul ❤️ ai gusturi faine”, ”Perfect…, sa nu te bronzezi cumva așa…”, ”Ai luat costumul de baie din Baywatch al Pamelei Anderson?”, au comentat internauții la postarea lui Dani Oțil.

Prin ce a trecut Dani Oțil după ce a fost părăsit de o femeie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, cei doi au decis să se logodească. În trecut, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o relație de lungă durată cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil a mătrurisit, într-un interviu, că a fost nevoit să cheme salvarea după ce a făcut atac de panică din cauza unei femei care l-a părăsit. „Am chemat și salvarea. Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns”, a măturisit Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

Dani Oțil a explicat că a apelat la ajutorul colegului și prietenului său, Răzvan Simion, care la acea vreme era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii. Răzvan Simion și Diana locuiau în apropiere de Dani Oțil. Când acesta din urmă a ajuns la ei, cei doi se certau pe terasă. „M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a mai povestit Dani Oțil.

 

 

citește și...