FOTO / Dani Oțil și iubita sa, într-una dintre cele mai fierbinți ipostaze. Imaginea care a adunat like după like

30.12.2020, 10:50
FOTO / Dani Oțil și iubita sa, într-una dintre cele mai fierbinți ipostaze. Imaginea care a adunat like după like
Dani Oțil și Iubita sa, într-una dintre cele mai fierbinți ipostaze. Imaginea care a adunat like după like

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil și iubita sa, Gabriela Prisăcariu, s-au fotografiat într-una dintre cele mai fierbinți ipostaze în timpul vacanței din Maldive.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, cei doi au decis să se logodească. În trecut, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o relație de lungă durată cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu. Dani Oțil și actuala sa parteneră de viață se află în vacanță în Maldive. Cei doi apar într-o ipostază fierbinte pe plajă. Dani Oțil acoperă cu palma bustul dezgolit al frumoasei sale iubite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Prisacariu ???? (@gabriela.prisacariu)

Fotografia a adunat peste 15.000 de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. Unii au lăudat cuplul, în timp ce alții au avut și mici reproșuri de făcut.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre actuala iubită a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a explicat că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, actuala parteneră de viață a lui Dani Oțil.

Vedeta a afirmat că și-ar fi dorit să-l vadă mai demult pe Dani Oțil însurat și cu copii.

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai declarat Mihaela Rădulescu într-un recent interviu.

citește și...