Gestul extraordinar pe care Florin Piersic l-a făcut pentru Dan Negru. ”Asta spune multe despre el ca om”

28.12.2021, 16:22
Gestul extraordinar pe care Florin Piersic l-a făcut pentru Dan Negru. ”Asta spune multe despre el ca om”
Gestul extraordinar pe care Florin Piersic l-a făcut pentru Dan Negru. ”Asta spune multe despre el ca om”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de an i, a vorbit despre relația care îl leagă de îndrăgitul actor Florin Piersic, în vârstră de 85 de ani. Dan Negru a vorbit despre un gest impresionant pe care celebrul artist l-a făcut pentru el într-un moment greu din viața lui. ”Asta spune multe despre el ca om”, a mărturisit Dan Negru.

Dan Negru, binecunoscutul prezentator de la Antena 1, are o relație extrem de apropiată cu renumitul actor Florin Piersic. Despre relația cu acesta a vorbit dan Negru în cadrul unui nterviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Dan Negru a dezvăluit ce gest a făcut Florin Piersic pentru el într-un moment dificil din viața prezentatorului TV.

Gestul extraordinar pe care Florin Piersic l-a făcut pentru Dan Negru. ”Mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata”

”Un puşti de 25 de ani. N-are nicio legătură cu vârsta din buletin, și asta e cea mai frumosă lecţie pe care mi-a dat-o Florin în anii ăștia. Că ceasul măsoară ceva ce nu există: timpul. Am trecut printr-o perioadă grea când tata s-a stins de cancer și, în perioada aceea, când ştiam că nu mai e nimic de făcut, Florin mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata. Asta spune multe despre el ca om…”, a povestit Dan Negru despre Florin Piersic.

Despre tradiția de a petrece Crăciunul cu Florin Piersic de câțiva ani încoaace, Dan Negru a declarat: ”Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic. În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România”.

citește și...