Florin Piersic a dezvăluit momentul din carieră care l-a emoționat profund: ”Nu o să-l uit niciodată”

23.12.2021, 16:33

Florin Piersic a dezvăluit un moment care l-a emoționat profund. Artistul a vorbit despre momentul pe care nu îl va uita niciodată, împărtășit cu un fan de-al său. Actorul a fost emoționat de iubirea pe care i-a arătat-o un străin, în Marea Britanie. ”A fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată”, mărturisește Florin Piersic.

Dan Negru și Florin Piersic se află în Dubai, unde au plecat să filmeze emisiunea de Revelion pentru Antena 1. În fiecare an de Crăciun, acesta se filmează alături de marele actor Florin Piersic. Ediția de anul acesta este complet diferită deoarece cei doi vor putea fi văzuți la Dubai. Această este prima oară când Florin Piersic merge la Dubai.

Din Emiratele Arabe, Florin Piersic s-a destăinuit și a mărturisit că s-a bucurat să afle că este iubit de fani, la vârsta de 85 de ani. Actorul a povestit că, aflat în Marea Britanie, a fost surprins plăcut să afle că sute de persoane au așteptat să îl vadă pe scenă. Deși nu au putut intra la spectacol, fanii săi au fost bucuroși să se fotografieze cu artistul și să primească un autograf.

Florin Piersic: ”A fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată”

Unul dintre fani l-a impresionat profund. Acesta s-a apropiat de vedetă și l-a îmbrățișat. ”Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată”, a povestit Florin Piersic.

„S-a întâmplat la Londra, după un spectacol. Şi când am ieşit, 70 de oameni erau în faţa mea, după care sute de oameni ziceau că nu au putut să intre la spectacol.

Le-am spus că aranjăm şi am stat după spectacol vreo trei ore în care fiecare venea să le scriu, să ne fotografiem, a fost minunat. Dar cel mai grozav lucru este faptul că erau străini.

Dintre care unul s-a apropiat, credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood şi a vrut poză, m-a luat în braţe, am făcut poză. Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată”, a povestit Florin Piersic, la Antena 3, într-un dialog cu Dan Negru.

Florin Piersic a primit un cadou de 1.000 de euro

Florin Piersic a primit un cadou la ambasda României din Emiratele Unite, un costum de tradițional. Artistul a fost felicitat și omagiat pentru întreagă lui carieră. Mai mult, Dan Negru este cel care a relatat pe larg ca momentele de la ambasada României din Emiratele Unite.

”Am fost peste tot cu Florin, e prietenul meu. A ajuns la ambasadă, iar acolo un atașat al acesteia, din Emirate, i-a dat acest cadou. Face vreo 1.000 de euro. Chiar glumeam, Florine, e ceva acolo”, a spus Dan Negru, pentru CANCAN.RO.

 

citește și...