Alex Velea, despre Zanni de la ”Survivor România”. ”El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită”

16.06.2021, 13:03
Alex Velea, despre Zanni de la ”Survivor România”. ”El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită”
Alex Velea, despre Zanni de la ”Survivor România”. ”El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită”

Cântărețul Alex Velea a făcut declarații despre Zanni de la ”Survivor România”!, cu care are o relație foarte apropiată.

Zanni este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.  Alex Velea a vorbit despre Zanni și despre parcursul lui la competiție. ”E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia… El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și… la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău”, s pus Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea a fost întrebat dacă ar putea participa la ”Survivor România”: ”Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat”.

Avertismentul lui Cătălin Moroșanu pentru Alex Velera în ceea ce-l privește pe Zanni


În momentul în care a revenit din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ce-l privește pe Zanni, de care artistul este foarte apropiat.

Cătălin Moroșanu a afirmat că nu i-a plăcut caracterul lui Zanni.

”Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important și caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!”. Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa”, a spus Cătălin Moroșanu.

citește și...