Gerard Piqué și Clara Chía ar fi sărbătorit un an de relație. Au fost văzuți fericiți

17.12.2022, 19:55

Potrivit paparazzului Jordi Martin, era evident că spaniolul îi era infidel Shakirei. În ultima vreme s-a speculat mult despre relația dintre Gerard Piqué și Clara Chía Martí, de când fotbalistul s-a despărțit de Shakira. Una dintre marile întrebări legate de această curtare, este când a început această relație și se pare că răspunsul există deja: Acum un an.

Cursul dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti, tânăra de 23 de ani care i-a furat inima fotbalistului după despărțirea de Shakira, a trecut prin suișuri și coborâșuri, potrivit presei spaniole. Adevărul este că astăzi pare mai fericit ca niciodată și asta au arătat după ce au ieșit la petreceri.

Potrivit lui Jordi Martin, paparazzi însărcinat cu urmărirea vieții lui Shak și a fostului ei iubit de mai bine de 12 ani, Piqué și Clara au avut o sărbătoare, care ar fi fost dublă.

Cuplul, mai fericit ca niciodată

Fostul jucător al FC Barcelona și noua sa iubită au participat la evenimentul de Crăciun organizat de compania Kosmos, al cărei proprietar este Piqué, iar Clara Chia este angajată.

Cuplul a fost văzut acolo, râzând, strigând și dansând într-o stare de euforie, simțindu-se mai fericit ca niciodată.

Gerard Piqué și Clara Chía ar fi sărbătorit un an de relație

Dar, potrivit paparazzilor, acesta nu a fost singurul motiv pentru care cuplul a sărbătorit în acea zi. Jordi Martin susține că surse apropiate lui au mărturisit că și Clara și Gerard sărbătoreau în aceeași seară un an de relație.

Asta, pentru Martin, ar dovedi că Piqué i-a fost infidel Shakirei, după 12 ani de cuplu, cu Clara Chia de 23 de ani.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie în întregime adevărat. Deși fotbalistul și columbianul și-au făcut publică despărțirea în iunie 2022, există medii spaniole care susțin că cei doi și-au încheiat relația cu multe luni în urmă, doar că au ascuns acest lucru pentru a nu fi hărțuiți de presă.

Dacă zvonurile sunt adevărate, acest lucru ar însemna că Shakira a mințit și a știut mai mult timp despre aventura fostului ei soț cu tânăra, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la veridicitatea și profunzimea ultimelor sale succese muzicale.

Există chiar și fani care susțin că totul a fost o mare farsă și că nu este altceva decât o strategie de marketing pentru a promova noile piese ale cântăreței columbiene, precum Te Felicito sau Monotonía.

citește și...