FOTO. Cine sunt cele mai uimitoarele vedete din Portugalia, printre care Georgina Rodriguez și superba actriță de cabaret

06.12.2022, 14:00

Marți seară, Portugalia va fi încurajată marți seară de o mulțime de domnișoare frumoase, în timp ce Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva se vor lupta pentru Cupa Mondială. Acestea sunt vedetele care îi vor încuraja pe jucătorii portughezi de pe terenul de joc din Qatar.

Portugalia are mari speranțe de a câștiga Cupa Mondială din acest an și are o distribuție stelară pregătită să o împingă spre victorie.

Cristiano Ronaldo a fost cândva mereu cap de afiș, dar celebritatea sa ar putea începe să se estompeze, deși sunt mulți alții gata să intre în lumina reflectoarelor. Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Bernardo Silva, Joao Felix, Rafael Leao și Joao Cancelo sunt, fără îndoială, de clasă mondială în echipa lui Fernando Santos, transmite dailystar.co.uk.

De la dansatoare la actrițe

Acestea sunt vedetele care îi vor încuraja pe jucătorii portughezi de pe terenul de joc din Qatar.

Georgina Rodriguez (Cristiano Ronaldo)

Fără îndoială, cea mai populară de pe această listă – și, potențial, din lume – care se mândrește cu peste 40 de milioane de urmăritori pe Instagram și cu un statut de celebritate în sine.

După ce l-a întâlnit pe Ronaldo în Spania, lucrând ca vânzătoare la Gucci, Rodriguez a continuat să își înființeze propriul brand de îmbrăcăminte și a jucat în propriul documentar Netflix.

Ea și Ronaldo au împreună doi copii, Alana și Bella, și au pierdut în mod tragic un copil la începutul acestui an, un fiu care a murit la naștere.

 

Margarida Corceiro (Joao Felix)

Este o actriță de telenovele portugheză care a jucat în programe precum Prisioneira, Bem me Quer și, cel mai recent, Quero E Viver. Corceiro și Felix au început să se întâlnească în 2019, în același an în care el a făcut transferul său de mega-bani la Atletico Madrid.

Margarida a fost nevoită să nege afirmațiile potrivit cărora l-ar fi înșelat pe Felix la începutul acestui an, când au apărut informații potrivit cărora tânărul de 20 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu starul de la Sporting Lisabona, Pedro Porro.

Ea a spus: “L-am întâlnit pe Porro în urmă cu câteva luni, pe neașteptate, la o cină de grup și de atunci ne-am simțit foarte bine, suntem foarte buni prieteni, îl iubesc, este incredibil și oamenii care îl cunosc îl cunosc foarte bine.”

Între timp, Porro a declarat că are o “relație specială” cu Corceiro și că “nimeni nu i-a fost infidel”, în timp ce Felix a rămas tăcut în legătură cu acest subiect.

Ana Pinho (Bruno Fernandes)

Bruno Fernandes și Ana au fost iubiți din copilărie, după ce s-au cunoscut când amândoi aveau 16 ani. S-au căsătorit în 2015 și au împreună doi copii, Matilde și Goncalo, care adoră neapărat să-și vadă tatăl jucând pentru Manchester United.

Familia lui Fernandes este adesea văzută pe rețelele de socializare încurajându-și tatăl, în timp ce Pinho a strâns aproape 125.000 de urmăritori pe Instagram. Aceștia au avut al doilea copil nu la mult timp după ce mijlocașul a semnat pentru Red Devils.

Ginevra Festa (Ruben Dias)

În timp ce Ruben Dias trebuie să se confrunte săptămânal cu picioarele iuți care apără poarta lui Manchester City, acasă este o poveste similară cu iubita Festa.

Dansatoare de cabaret, aceasta a fost văzută cu fundașul central în vară, în timpul unei escapade amoroase în Formentera.

Ginerva lucrează, de asemenea, în Dubai, ca parte a “celui mai glamuros cabaret din lume”, unde dansatori, cântăreți și acrobați fac spectacole în fața invitaților la cină.

Cu toate acestea, Festa nu a fost încă zărită în Manchester – unde vremea este ceva mai mohorâtă în comparație cu Dubai și Portugalia.

Ines Tomaz (Bernardo Silva)

Chiar și în timpul închiderii, dragostea poate înflori și exact asta s-a întâmplat între Tomaz și Bernardo Silva. După ce au fost prezentați de niște prieteni comuni, s-au înțeles instantaneu și de atunci sunt de nedespărțit.

Modelul de bikini este acum chiar logodit cu starul lui Manchester City, după ce a transmis lumii întregi anunțul lor în luna mai.

Într-o postare entuziastă pe Instagram, în care își arată inelul și este însoțită de mai multe emoticoane cu inimioare de dragoste, ea a scris: “Pentru totdeauna DA. Dragostea mea nesfârșită”.

În timp ce cuplul se află la începutul călătoriei lor de familie, ei au un câine numit John – un bulldog francez numit după colegul de echipă al lui City, John Stones…

citește și...