Georgina Rodriguez, cadou de 400.000 de euro pentru Cristiano Ronaldo. Iubita fotbalistului se transformă în Moș Crăciun

26.12.2022, 17:30

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, i-a oferit fostului atacant de la Man United un cadou generos de Crăciun în acest an, cumpărându-i un Rolls Royce. Au existat și cadouri somptuoase, Rodriguez oferindu-i fotbalistului un Rolls-Royce, mai multe pungi cu produse Louis Vuitton gata de deschidere și biciclete noi pentru copii.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani se află în prezent în discuții cu clubul de fotbal Al-Nassr din Arabia Saudită și se pare că este aproape de a ajunge la un acord cu clubul pentru o sumă istorică de 175 de milioane de lire sterline pe an.

Cu toate acestea, printre frământările legate de semnarea unui nou contract, Ronaldo a fost văzut pe Instagram petrecând timp acasă cu familia sa și primind cadouri de lux de la partenera sa sub forma unui Rolls Royce, care ar fi putut costa peste 250.000 de lire sterline.

Cristiano Ronaldo a primit un nou Rolls Royce de Crăciun de la Georgina Rodriguez

Rodriguez a împodobit o panglică de un roșu aprins peste decapotabila pentru fericitul câștigător de cinci ori al Ballon d’Or.

Inițial, Rodriguez a tachinat cadoul extravagant conducându-l pe jucătorul de 37 de ani în grădina din față, unde se odihnea motorul. Cadoul i-a fost dezvăluit căpitanului Portugaliei alături de copiii săi, care au fost probabil la fel de încântați ca și el. Privind Rolls Royce-ul decapotabil, fostul star de la Juventus zâmbește uimit de prezent, iar în următoarea fotografie este fotografiat stând pe scaunul șoferului, alături de restul familiei sale.

Portughezul ar urma să încaseze aproximativ 173 de milioane de lire sterline pe parcursul a doi ani

Săptămâna trecută, Marca a relatat că Ronaldo ‘va’ semna un contract cu Al-Nassr care îl va menține la clubul din Arabia Saudită până în 2025, după ce a refuzat o ofertă de a se alătura clubului în vara anului trecut.

Ronaldo și familia sa ar fi rămas în Dubai până la confirmarea înțelegerii, care ar urma să includă și mai multe acorduri de publicitate.

Al-Nassr este considerată una dintre cele mai bune echipe din țară, după ce a câștigat de nouă ori Saudi Pro League, cel mai recent titlu fiind obținut în 2019.

Ar fi o semnătură monumentală pentru clubul, care este condus de francezul Rudi Garcia și, deși a câștigat Supercupa Arabiei Saudite în 2020 și 2021, nu a reușit să obțină nici un argint în sezonul trecut.

De asemenea, se pare că echipa este interesată să îl semneze pe mijlocașul lui Chelsea, N’Golo Kante, care va deveni liber de contract în vară.

citește și...