Georgina Rodriguez își etalează cadourile de Moș Crăciun, iar televiziunile sunt uimite de mărcile pe care le afișează

26.12.2022, 13:15

Partenera lui Cristiano Ronaldo a fost din nou în trending pentru fotografia cu cadourile de Crăciun care a furat atenția utilizatorilor. “Dragă Moș Crăciun… Cine a fost bun anul acesta?”, a scris Georgina Rodríguez. Partenera lui Cristiano Ronaldo nu a vrut să rateze cel mai special moment al anului și a ținut să arate prin intermediul canalelor sale de socializare ceea ce avea să urmeze. Cadourile unei nopți magice. Cele din Ajunul Crăciunului.

Influencerul a mers înainte de sosirea zilei de Crăciun și a distribuit prin intermediul poveștilor sale de pe Instagram un video în care și-a arătat cadourile de Crăciun.

De fapt, este surprinzător volumul de cadouri care au ajuns la ea acasă. Totuși, ceea ce este cel mai frapant în aceste imagini sunt mărcile de lux care au uimit-o și mai mult.

Georgina vine în apărarea ei în revista Elle

Georgina Rodríguez a apărut săptămâna aceasta în numărul din ianuarie al revistei Elle și a profitat de ocazie pentru a se destăinui despre toate evenimentele prin care a trecut în ultimele luni. Greu.

“Dacă îmi cauți numele pe Google, se află că m-am certat cu familia lui Cristiano, că am o soră care îmi cere bani și că mi s-a întâmplat ceva cu Rosalía (la Latin Grammy)…. Sunt numai minciuni!

“Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea”

Georgina și-a amintit cel mai greu moment pe care a trebuit să îl trăiască în acest an: pierderea unuia dintre gemenii pe care îi aștepta. “Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea”. Cel mai fericit moment a devenit în același timp și cel mai trist. Este ceva ce va rămâne cu mine pentru tot restul vieții mele și nu voi putea uita”, a spus ea.

 

citește și...