Alex Velea sare în apărarea lui Zanni de la ”Survivor România”. ”E sărac lipit pământului, dar cinstit”

22.02.2021, 14:18
Alex Velea sare în apărarea lui Zanni de la ”Survivor România”. ”E sărac lipit pământului, dar cinstit”
Alex Velea sare în apărarea lui Zanni de la ”Survivor România”. ”Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit”

Cântărețul Alex Velea a sărit în apărarea lui Zanni, concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Zanni este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, acesta a fost în scandal cu Elena Marin. Zanni i-a spus cuvinte grele Elenei Marin, după ce aceasta a dat de înțeles că Zanni i-ar fi furat mâncarea.

“După o discutie cu cineva a venit la mine convinsa ca eu i-am furat mancarea. Eram la foc, nu am mai dormit de nervi, și am simtit sa o jignesc si eu inapoi si m-am abtinut.  S-a intamplat a doua oara sa i se fure portia, eu am facut un pas spre ea, am vorbit si ne-am impacat. Dupa o zi sau duoua i s-a furat iar ceva si eu eram putin mai departe si ea m-a tras pe mine de ureche in privire si atat a fost. Nu cred că aici este un loc in care sa fiu elegant. Am crezut ca nu o sa ma cert cu nimeni, nu exista menajare. Când m-a tras a doua oara pe mine de ureche mi s-a rupt filmul si asta sunt. Nu o sa o las pe Elena Marin sa imi spuna asa ceva si nici nu pot sa am o conversatie cu Elena Marin. A indraznit sa imi spuna „caministule”. Daca ma faci caminist, eu imi asum ca am stat la camin si iti demonstrez eu”, povestea Zanni la ”Survivor România”.

Alex Velea sare în apărarea lui Zanni de la ”Survivor România”.   ”A fost acuzat pe nedrept că e hoț”


Alex Velea îl cunoaște foarte bine pe Zanni, cu care colaborează în plan muzical.

Artistul a sărit în apărarea lui Zanni și a comentat pe marginea ieșirii nervoase a acestuia de la ”Survivor România”.

“În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și… a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a afirmat Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

citește și...