Georgiana Lobonț, atac furibund la adresa Vlăduței Lupău. Solistele s-au duelat în direct, la tv: ‘Mă atacă indirect întotdeauna’

20.07.2021, 19:04
Georgiana Lobonț, atac furibund la adresa Vlăduței Lupău. Solistele s-au duelat în direct, la tv: 'Mă atacă indirect întotdeauna'
Georgiana Lobonț, atac furibund la adresa Vlăduței Lupău. Solistele s-au duelat în direct, la tv: 'Mă atacă indirect întotdeauna'

Georgiana Lobonț este foc și pară pe nașa copiilor săi, Vlăduța Lupău, după ce aceasta din urmă a lansat un colaj muzical în care se regăsesc două dintre melodiile Georgianei. 

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău sunt la cuțite! Cele două artiste de muzică de petrecere s-au duelat în direct, la tv.

Într-o intervenție video la emisiunea ‘Acces direct’, Georgiana Lobonț a lansat o serie de acuzații dure la adresa Vlăduței. Interpreta a mărturisit că Vlăduța Lupău a lansat un colaj de piese vechi ale unor maneliști, reinterpretate.

Georgiana Lobonț, supărată că Vlăduța Lupău i-a furat piesele

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică.

Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.

Primisem multe mesaje, că a postat piesa înaintea mea, exact ce era și pe colajul meu. Ea tot anunța că va fi bomba bombelor, dar, Doamne ferește, nu m-am gândit. Fiecare o să le cântăm în felul nostru. Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla.

Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena 1.

Vlăduța Lupău se apără și o amenință pe Georgiana Lobonț

Pe de altă parte, Vlăduța Lupău a zis că a pregătit colajul din luna aprilie a acestui an. Enervată la culme de afirmațiile Georgianei, Vlăduța Lupău a intervenit în direct, spunând că oricine va prelua materialul din emisiunea ‘Acces direct’, și anume propriile ei declarații va intra în vizorul avocaților săi.

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. Și dânsul are licențele la melodii. Și eu am contractele plătite, cumpărate. Eu am pregătit totul cu mult timp înainte. Nu ai cum să chemi elicopterele, fachirii decât cu mult timp înainte. Eu din ce am văzut orchestrația, vioara nu erau puse. Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile.

Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor”, a spus Vlăduța Lupău, în direct, la Antena 1.

citește și...