Ce a spus o colegă de breaslă despre Vlăduța Lupău. ”Slăbănoagă, neserioasă și vulcanică”

30.03.2021, 12:32
Ce a spus o colegă de breaslă despre Vlăduța Lupău. ”Slăbănoagă, neserioasă și vulcanică”
Ce a spus o colegă de breaslă despre Vlăduța Lupău. ”Slăbănoagă, neserioasă și vulcanică”

Oana Tomoiagă a vorbit despre c olega sa de breaslă, Vlăduța Lupău, la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Oana Tomoiagă, cântăreață de muzică populară din noua generație, a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la proba cu sosuri picante – ”Spui tiot sau își ia gura foc”. Printre altele, artista a vorbit despre colega sa de breaslă, Vlăduța Lupău. Oana Tomoiagă a fost pusă să spună trei defecte ale Vlăduței Lupău.

„E prietena mea oricum. Prea slabă, slăbănoagă, cum vrei tu, că nu se supără. Îți arăt că am vorbit cu ea mai devreme o jumătate de oră. E vulcanică și are o problemă foarte mare. O suni și te sună după două săptămâni. E nepunctuală. Pune neserioasă, na. În sensul acesta, că nu răspunde la telefon. Așa face mereu”, a spus Oana Tomoiagă, relatează spynews.ro.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Artista și soțul ei, Adrian Rus, s-au căsătorit în urmă cu un an și au sărbătorit în luna noiembrie prima aniversare.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...