George Simion se căsătorește. „Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august”

12.04.2022, 18:44
George Simion se căsătorește. „Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august”

George Simion se căsătorește. Liderul AUR se va însura în luna august.  Evenimentul va avea loc în România, iar politicianul a invitat pe toată lumea. „Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. În România că eu sunt din poporul român”, a precizat George Simion.

Liderul AUR a dezvăluit pentru Prima TV că face nuntă pe 27 august. Unul dintre cele mai importante evenimente din viața politicianului va avea loc în România.

Politicianul vrea să facă marele pas și să se așeze la casa lui. George Simion i-a invitat pe toți românii să ia parte la cel mai important eveniment din viața sa.

”Oficial vă invit”

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a precizat George Simion la România TV.

Politicianul a spus doar că vor fi mai multe perechi de nași. Numele acestora rămâne un secret.

 Liderul AUR nu a vorbit foarte multe despre viața lui sentimentală

Cei doi tineri s-au afișat împreună pentru prima dată în acest an, pe 8 Martie, când iubita politicianului o postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de Simion.

Iubita lui George Simion este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța. A absolvit Dreptul la Universitatea Ecologică și are un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București, potrivit informațiilor de pe rețelele de socializare.

George Simion, dezamăgit în dragoste

Liderul AUR a povestit, în trecut, cum a fost părăsit de una dintre iubitele sale. Politicianul și-a anunțat iubita că pleacă de acasă pentru a reedita Podul de flori de peste Prut. Liderul AUR i-a spus iubitei lui să stea la Iași timp de o lună, însă femeia își luase deja și hainele.

citește și...