Lidia Buble a fost cerută în căsătorie. ”Mă însor”. Cine este bărbatul care vrea să o ia de nevastă pe artistă

16.02.2022, 16:23

Lidia Buble a fost cerută în căsătorie. Anunțul surprinzător a fost făcut în mediul online. ”Mă însor cu Lidia Buble!” Cine este bărbatul care vrea să o ia de nevastă pe artistă și ce a declarat despre Elwira Petre. Cum a reacționat artista în mediul online. 

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora între Lidia Buble și un fost concurent Asia Express ar fi existat mai mult decât o prietenie, vine și o declarație.

Declarația unui cunoscut prezentator TV a venit în contextul în care a făcut un clasament cu femeile cu care ar face o relație, acceptând o provocare. Bărbatul a trebuit  aleagă dintre Lidia Buble, Estera Buble și Elwira Petre. Cel care a făcut declarații siropoase este Cuza.

Cine este bărbatul care vrea să o ia de nevasta pe Lidia Buble

Daca în cazul soției lui Mihai Petre, Cuza a evitat să se pronunțe, pe Lidia ar lua-o de nevastă. Se pare că ”stăpâna inimii” prezentatorului TV este Lidia Buble, în vreme ce pe sora artistei ar pupa-o.

După ce a postat videoclipul pe rețelele de socializare, prezentatorul a fost asaltat cu întrebări din partea fanilor.

”Nu mai, măi, mă însor cu Buble, cu Lidia, o pup pe sora ei și Elwira e căsătorită, are copii, adică nici nu poți să faci glume, da…”, a spus Cuza.

Cum a reacționat artista

Mai mult, Lidia Buble a repostat imaginile cu Cuza pe contul său oficial de Instagram și a adăugat un emoticon amuzant.

Anul trecut, Lidia a fost prezentă la o petrecere unde s-a reîntâlnit cu Cuza de la Noaptea Târziu, după ce au participat la emisiunea Asia Express. Artista a făcut o declarație neașteptată pe social media.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus, glumind, Lidia Buble. „Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut”, a spus și Cuza.

 

Lidia Buble, despre viața amoroasă

Lidia Buble a fost întrebată recent într-o sesiune pe InstaStory dacă există un bărbat în viața acesteia. 

„Hai să rămână un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez” , a spus Lidia Buble pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

citește și...