Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie. Cine este viitorul ginere al secretarului general adjunct al NATO

02.03.2022, 14:41

Fiica lui Mircea Geonă a fost cerută în căsătorie de 1 Martie. Ana Geoană și-a expus bijuteria cu un diamant de mari dimensiuni pe rețelele de socializare. ”I-am spus da omului visurilor mele”, a scris fiica secretarului general adjunct al NATO pe rețelele de socializare. Cine este viitorul ginere al secretarului general adjunct al NATO.

Ana Geoană este în culmea fericirii după ce partenerul ei, de origine americană,  a cerut-o în căsătorie, după cinci ani de relație. Fiica secretarului general adjunct al NATO a acceptat fără să stea pe gânduri.

Totul s-a petrecut într-o vacanță exotică, în Panama.

Fiica lui Mircea Geonă a primit un inel cu diamante

Iubitul Anei, Garrett Cayton, s-a pregătit intens pentru acest gest romantic. Acesta s-a așezat în genunchi în fața iubitei lui chiar în miez de noapte, în lumina lunii. Potrivit imaginilor postate de Ana în mediul online, iubitul ei i-a oferit un inel din aur alb și are un diamant de mari dimensiuni.

„Pentru totdeauna, Ana Geoană”, a scris Garrett Cayton în dreptul imaginilor de pe plajă.

”I-am spus da omului visurilor mele”

Cei doi au luat o cină romantică, apoi s-a încheiat totul cu un foc de artificii prin care s-a marcat astfel unirea a două destine.

”I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împart această frumoasă lume cu tine, pentru totdeauna ♾”, a scris fiica lui Mircea Geoană în dreptul imaginilor de colecție.

Soția lui Mircea Geoană este extrem de încântată de cererea în căsătorie și îl consideră pe viitorul ginere cel mai bun bărbat din lume.

„A spus da celui mai bun bărbat’, a transmis Mihaela Geoană în mediul online, în dreptul unei imagini cu fiica ei și iubitul său.

Cine este viitorul ginere al secretarului general adjunct al NATO

Garrett Cayton este de origine americană și locuiește peste Ocean, de mai mult timp.  Ana Geoană și Garret Cayton s-au mutat împreună peste Ocean, unde vor să-și întemeieze o familie.

Ana Geoană are o carieră de succes

Ana Geoană are 26 de ani și e de o frumusețe răpitoare. Aceasta a urmat cursurile Școlii Americane din București. Ulterior, ea a plecat în SUA, loc în care a făcut și cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia). Fiica lui Mircea Geoană, s-a angajat o vreme în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman, iar apoi ea a decis să se mute în Los Angeles, alături de iubitul ei.

Cu toate acestea, Ana Geoană nu a dorit să urmeze o carieră în domeniul medical, preferând să își dedice viața pentru a-i instrui pe alții în sănătate, nutriție, fitness și frumusețe.

Mircea Geoană este implicat, în aceste momente, în războiul, pe care țările din Occident îl duc cu Rusia, după invadarea Ucrainei.

citește și...