George și Mona de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit din nou. Cine a pus punct relației de data aceasta

11.09.2020, 16:21
George și Mona de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit din nou. Cine a pus punct relației de data aceasta
George și Mona de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit din nou. Cine a pus punct relației de data aceasta

George și Mona de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit din nou. După ce se împăcaseră în urmă cu câteva zile, cei doi concurenți de la Kanal D au ajuns iar la separare. Supărat pe toată situația, George s-a confesat Marianei.

George și Mona de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit a doua oară

Mariana: Ai vrut sa i-o intorci? S-a despartit tu de tine si ai zis sa te desparti si tu de ea?

George: Hai sa o luam invers. Tu spui ca am exagerat, eu cred ca eu trebuie sa fiu primul caruia sa-i ceara sfatul.

Mariana: De ce dai vina pe ea? Ai spus ca v-ati impacat ca a insistat ea

George: Ea mi-a zis: “Cat mai stau in emisiunea asta o saptamana, doua vreau sa stau cu tine, hai sa ne impacam”. Am fost la mare, i-am zis: “Lasa, sa vedem ce se intampla, sa vedem daca tu poti sa rezolvi problema ta”. Dupa care am zis: “Mona, ne impacam”. 

Mai mult de atât, George a precizat că Mona nu este veselă atunci când este în prezența lui, așa cum este în preajma celorlalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

George: Pentru ca Mona nu este asa cum este ea, ea nu arata cum e ea, jucausa. I-am zis: Mona, eu nu te cunosc pe tine absolut deloc. Ai fost o versiune la inceput, acum esti alta versiune’. 

George a pus punct relației cu Mona

De data aceasta, George a decis să încheie povestea de iubire cu Mona, mai ales că tânăra de 28 de ani mărturisea că are de gând să părărească competiția din Turcia. 

‘Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum’, spunea George, acum ceva timp.

citește și...