George de la ‘Puterea dragostei’ s-a enervat când a văzut imaginile compromițătoare cu Mona. ‘Hai să-ți văd și eu iubita dansând la bară lângă tine’

08.09.2020, 18:21
George de la 'Puterea dragostei' s-a enervat când a văzut imaginile compromițătoare cu Mona. 'Hai să-ți văd și eu iubita dansând la bară lângă tine'
George de la 'Puterea dragostei' s-a enervat când a văzut imaginile compromițătoare cu Mona. 'Hai să-ți văd și eu iubita dansând la bară lângă tine'

În ediția de marți, 8 septembrie, a show-ului matrimonial ‘Puterea dragostei’, au fost difuzate imaginile compromițătoare cu Mona, despre care Nicos afirma că i-ar putea distruge reputația.

În imaginile respective, concurenta dansa la bară. Dacă Nicos și Mona s-au amuzat copios de toată situația, George, iubitul Monei, a luat foc când a văzut totul.

Mona apare într-un videoclip al tatălui lui Nicos

Secvențele incendiare cu Mona dansând la bară într-un clip al tatălui lui Nicos, Giovanni, i-au pus capac lui George.

“Am inchiriat o locatie, am platit dansatoarele, am platit-o si pe Mona. I-am cerut acordul Monei să aduc imaginile”, a declarat Nicos despre videoclipul respectiv, în timp ce râdea de mama focului.

Iubitul Monei, George, nu prea a prins gluma și s-a supărat teribil.

George: Este foarte urat sa apara acest videoclip in fata mea.

Nicos: George, hai sa discutam. Nu e nici prima, nici ultima mea melodie cu videoclip. Nu are ce sa te deranjeze.

George: Hai sa-ti vad si eu iubita dansand la bara langa tine.

Nicos: Ce ti se pare ca a facut?

George: Este foarte urat sa vad eu. Ma deranjeaza cand vad direct. Se cunosteau dinainte, au facut clipul inainte, ma bucur pentru ca el ca isi promoveaza piesa. 

George, supărat pe trecutul Monei

Prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’, Cristina Mihaela, a ținut să îi readucă aminte lui George că știa dinainte că Mona este dansatoare.

“George, dar tu stiai dinainte ca Mona a dansat, nu e nimic rau in asta, ea nu a negat niciodata ca a fost dansatoare, a fost foarte asumata, nu vad de ce te deranjeaza”, a spus moderatoarea de la Kanal D.

MonaProbabil a fost deranjat de momentul in sine. El a spus foarte clar ca nu e deranjat de trecutul meu, mai ales ca acest clip a fost realizat inainte de a veni in Turcia. 

George și Mona s-au împăcat

În ediția de sâmbătă, 5 septembrie, Mona și George au avut o discuție despre relația lor, în camera roșie. Cei doi concurenți au încercat să mai dea o șansă poveștii lor de iubire și au uitat pentru moment de vechile certuri.

Mai mult de atât, George și Mona s-au strâns din nou în brațe, semn că sentimentele nu au dispărut. Mona nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

“Ca sa fie ceva trebuie sa fie o continuare, momentan noi nu aveam acea continuare! Si tu stii lucrul asta! Ar fi posibilitatea ca tu sa te indragostesti si mai rau si poate sa pun si eu sentimente pentru tine si dupa aia ar ramane urata!”, a spus George, în timp ce o ținea în brațe pe Mona.

citește și...