George și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, în conflict din cauza lui Codruț! ‘Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții’

04.12.2020, 18:13
George și Alexandra de la 'Puterea dragostei', în conflict din cauza lui Codruț! 'Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții'/ foto: captura kanal d

George și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ au avut din nou o dispută în ediția de vineri seară, 4 decembrie.

Cei doi concurenți și-au aruncat iar cuvinte dure. Alexandra a răbufnit, afirmând că George nu pierde nicio ocazie să o jignească. În plus, George este prieten bun și cu Codruț, fostul iubit al Alexandrei.

George s-a luat de Codruț, după ce tânărul a mărturisit că și-ar dori să se împace cu Alexandra.

Codruț încă o place pe Alexandra

‘Ai spus că nu te atrage nimic la ea. Păi dacă nu te atrage nimic la ea, de ce vrei să te împaci cu ea?’, a spus nedumerit George.

Tot în ediția de vineri, Codruț și Alexandra au avut o întâlnire în camera roșie, iar concurentul i-a făcut o surpriză imensă blondinei. I-a adus un buchet de trandafiri roșii, pentru a încerca să se împace cu ea.

Pe de altă parte, Alexandra i-a rugat pe băieții din casă să nu se mai amestece în relația ei cu Codruț, mărturisind că ei nu știu ce vorbește ea cu Codruț în afara emisiunii. Alexandra s-a arătat deranjată de faptul că George s-a băgat în cuplul ei.

Alexandra: ‘Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții’. 

George: ‘Codruț este foarte important pentru mine, fiindcă știu sufletul lui. Nu accept să își bată nimeni joc de el’. 

Alexandra: ‘Da, îți bați tu joc de el’. 

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, schimbată total din cauza operațiilor

Cei care o cunosc susțin că tânăra a trecut printr-o serie de transformări fizice de zile mari. Imaginea pe care o afișează cum pe micile ecrane este complet diferită de cea pe care o avea acum ceva ani. Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ s-a vopsit blondă, și-a pus silicoane și acid în buze.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mică, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara că au încredere totală una în cealaltă.