George și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, în conflict din cauza lui Codruț! ‘Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții’

04.12.2020, 18:13
George și Alexandra de la 'Puterea dragostei', în conflict din cauza lui Codruț! 'Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții'
George și Alexandra de la 'Puterea dragostei', în conflict din cauza lui Codruț! 'Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții'/ foto: captura kanal d

George și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ au avut din nou o dispută în ediția de vineri seară, 4 decembrie.

Cei doi concurenți și-au aruncat iar cuvinte dure. Alexandra a răbufnit, afirmând că George nu pierde nicio ocazie să o jignească. În plus, George este prieten bun și cu Codruț, fostul iubit al Alexandrei.

George s-a luat de Codruț, după ce tânărul a mărturisit că și-ar dori să se împace cu Alexandra.

Codruț încă o place pe Alexandra

‘Ai spus că nu te atrage nimic la ea. Păi dacă nu te atrage nimic la ea, de ce vrei să te împaci cu ea?’, a spus nedumerit George.

Tot în ediția de vineri, Codruț și Alexandra au avut o întâlnire în camera roșie, iar concurentul i-a făcut o surpriză imensă blondinei. I-a adus un buchet de trandafiri roșii, pentru a încerca să se împace cu ea.

Pe de altă parte, Alexandra i-a rugat pe băieții din casă să nu se mai amestece în relația ei cu Codruț, mărturisind că ei nu știu ce vorbește ea cu Codruț în afara emisiunii. Alexandra s-a arătat deranjată de faptul că George s-a băgat în cuplul ei.

Alexandra: ‘Tu, ca prieten al lui, ar trebui să îl susții’. 

George: ‘Codruț este foarte important pentru mine, fiindcă știu sufletul lui. Nu accept să își bată nimeni joc de el’. 

Alexandra: ‘Da, îți bați tu joc de el’. 

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, schimbată total din cauza operațiilor

Cei care o cunosc susțin că tânăra a trecut printr-o serie de transformări fizice de zile mari. Imaginea pe care o afișează cum pe micile ecrane este complet diferită de cea pe care o avea acum ceva ani. Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ s-a vopsit blondă, și-a pus silicoane și acid în buze.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mică, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara că au încredere totală una în cealaltă.

citește și...