Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ are un iubit acasă? Ce dovezi a adus Nicos, fostul ei partener

06.10.2020, 13:04
Alexandra de la 'Puterea dragostei' are un iubit acasă? Ce dovezi a adus Nicos, fostul ei partener
Alexandra de la 'Puterea dragostei' are un iubit acasă? Ce dovezi a adus Nicos, fostul ei partener

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ continuă seria acuzațiilor grave la adresa Alexandrei, fosta lui iubită din competiție. De data aceasta, tânărul s-a arătat revoltat de faptul că aceasta ar avea un iubit în România și a prezentat câteva dovezi în acest sens.

Nicos și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ o țin numai în certuri! Cei doi au format un cuplu de scurtă durată, însă s-au despărțit cu scandal. De atunci, certurile între cei doi sunt la ordinea zilei.

Nicos sare iar la gâtul Alexandrei

În ediția de luni, 5 octombrie, Nicos a făcut noi dezvăluiri despre viața personală a Alexandrei. Tânărul a acuzat-o pe aceasta că are un iubit acasă, cu toate că ea se află în casa ‘Puterea dragostei’.

‘Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit. (…) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie. A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar’, a spus Nicos supărat.

Alexandra a negat acuzațiile aduse

Mai mult de atât, Nicos a mai acuzat-o pe Alexandra că a divulgat informații despre emisiunea din Turcia, deși știa că nu are voie să facă acest lucru. În schimb, Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ nu a negat că a purtat câteva discuții cu bărbatul despre care Nicos a vorbit.

‘Nu va exista, nu a existat,  nu există. Mi-a scris când am plecat noi acasă, m-a întrebat dacă am venit în țară că postasem pe instagram o poză că sunt în aeroport și că mă duc la fata mea. M-a întrebat dacă am ajuns acasă, i-am zis că da și după care m-a întrebat cât stau și i-am zis că nu știu, cu toate că eu știam și apoi mi-a mai trimis el încă o dată mesaj să ne vedem și nu i-am mai răspuns. După care a postat vlogul ăsta că eu am fost îndrăgostită de el și așa mai departe și eu i-am spus: te rog frumos să nu mai faci vloguri despre mine’, a adăugat Alexandra.

citește și...